De wereld van je adem

Ademen, het gaat zo vanzelf. De hele dag adem je in en uit, je denkt er niet over na, het gebeurd gewoon. Het lijkt zo vanzelfsprekend, en dat hoor ik ook vaak ’tsja, ademen…dat doen we toch allemaal?’. Ja gelukkig wel, anders zou je van je stokje gaan. De wereld van je adem is veel breder dan ‘gewoon ademen’, en heeft veel meer invloed op je leven als dat je je misschien bewust van bent.

Het bewust werken met adem kan;
 • je laten ontspannen en je mind kalmeren
 • je angst en stress verminderen
 • je oppeppen en energie geven
 • je lekkerder in je vel laten voelen
 • je zelfvertrouwen en eigenliefde vergroten
 • je ruimte laten ervaren
 • je laten voelen dat je aanwezig bent in het ‘nu’
 • je thuis laten komen bij jezelf

Dit wil ik je laten ervaren tijdens de 3-delige workshop-serie “De wereld van je adem”. Omdat jij een prachtige tool bij je hebt die je elk moment kunt inzetten. Er is een wereld aan inzicht, kracht en wijsheid verscholen ligt, die klaar is om ontdekt te worden.

Daarom organiseer ik de 3-delige workshop “De wereld van je adem”.

 • De eerste dag beginnen we met de basis van de ademhaling. Waar zit je adem, wat is jouw ademruimte, en gebruik je deze ook? Je ervaart hoe het brengen van bewustzijn naar je ademhaling een wereld van verschil maakt
 • De tweede dag ervaar je welke kracht er in je adem zit, verken je de activerende kracht van je ademhaling en hoe je deze kunt inzetten om je lekkerder in je vel te voelen en jezelf op te peppen.
 • De derde dag kijken we naar de ontspannende kant van de adem, en hoe je je eigen adem kunt vertragen om je rustiger te voelen en ruimte in je hoofd te krijgen.

Voor de tijd tussen de workshop-middagen nodig ik je uit om hier verder mee te gaan. Om je eigen adem beter te leren kennen en de aangereikte technieken te integreren in je dagdagelijks leven.

When you breathe mindfully, you bring your whole body and mind into harmony, concentrating on the wonder of the breath. Our breathing is as beautiful as music. 

– Thich Nhat Hanh

Praktische zaken

De praktische zaken op een rijtje:

 • 3-delige ademworkshop “De wereld van je adem” – speciale editie  – GEANNULEERD WEGENS TE WEINIG AANMELDINGEN
 • dit keer een speciale editie;
  • de hele serie wordt begeleid door Rob’s live muziek afgestemd op de ademflow om je in een nog rijkere, diepgaandere ervaring te brengen
  • We zitten op een unieke locatie, in een kerkje in Terwolde, waar de energie van de plek vrijheid, ruimte en verdieping in jezelf aanmoedigt
 • 3 zondagmiddagen 24 maart, 7 april, 21 april van 13:00 -17:00 uur
 • locatie: Bethel42, Lochemsestraat 42 Terwolde/De Vecht
 • jouw bijdrage is 222 euro voor de hele serie (deze workshopreeks is enkel als serie te volgen)
 • opgeven of meer infomatie aanvragen kan door een mailtje te sturen naar info@yourfreespace.nl

Je adem kan voor jou best onontgonnen terrein zijn, en dat is okay. Er wordt geen voorkennis verwacht. Je bent welkom zoals je bent, en met elkaar vertrekken we op deze tocht. Heb je vragen, bel of schrijf me gerust.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Review 1

Deze workshopreeks heb ik als zeer prettig ervaren, je hebt gezorgd voor veiligheid binnen de groep. De sfeer was serieus, maar ook luchtig. Gelukkig was er ook ruimte voor een lach en een traan. Knap om dat voor elkaar te krijgen! Je hebt enorm veel kennis en weet dit op een prettige/milde manier over te dragen.

Review 2

Ik heb de ademworkshop als heel fijn ervaren. De manier waarop je het deed. Je passie en enthousiasme voor de adem was zo mooi om te zien en ik werd daardoor echt geraakt. Je was ook zo liefdevol en respectvol naar ons toe. Zorgend voor een veilige en liefdevolle bedding. Je uitgebreide en rustige uitleg was heel fijn. Over de emoties die konden komen, lagen die aangeraakt konden worden en dat alles er mocht en kon zijn. 

Ik ben me veel bewuster geworden van mijn ademhaling en kan het steeds vaker toepassen bij lastige situaties waardoor ik daar makkelijker mee om kan gaan. Echt een waardevolle workshop. Ik heb nog niet eerder een workshop meegemaakt waar alles zo duidelijk en helder werd uitgelegd.

previous arrow
next arrow

Wie ga je ontmoeten bij de ademworkshop?

Rosella ontmoet je bij de workshop.

“Als ademcoach en yoga-docente merk ik wat voor rijkdom er verscholen ligt in de adem. Het heeft mijzelf een hele tijd gekost bevriend te raken met m’n eigen ademhaling. Haar te begrijpen en op haar signalen te kunnen afstemmen. Ze is voor mij een brug; een brug naar m’n lichaam, een brug naar m’n binnenwereld en alles wat daar gedacht en gevoeld wordt. Met deze workshop wil ik je een inkijkje geven in de wereld van jouw adem. Wat vertelt de adem jou, en hoe kun je deze kracht inzetten in je dagelijks leven. Omdat bevriend raken met je eigen adem een levenslang cadeau is.”