Laden Evenementen

« Alle Evenementen

3-delige workshop De wereld van je adem – deel I

8 oktober @ 1:00 pm 5:00 pm

Ademen, het gaat zo vanzelf. De hele dag adem je in en uit, je denkt er niet over na, het gebeurd gewoon. Maar wist je dat er in je ademhaling een wereld aan inzicht, kracht en wijsheid verscholen ligt?

Daarom organiseer ik een 3-delige workshop “De wereld van je adem”.

  • De eerste dag beginnen we met de basis van de ademhaling. Waar zit je adem, wat is jouw ademruimte, en gebruik je deze ook? Je ervaart hoe het brengen van bewustzijn naar je ademhaling een wereld van verschil maakt.
  • De tweede dag ervaar je welke kracht er in je adem zit, verken je de activerende kracht van je ademhaling en hoe je deze kunt inzetten om je lekkerder in je vel te voelen.
  • De derde dag kijken we naar de ontspannende kant van de adem, en hoe je je eigen adem kunt vertragen om je rustiger te voelen en ruimte in je hoofd te krijgen.

Voor de tijd tussen de workshop-middagen krijg je een boekje mee naar huis om jouw ademreis verder te verkennen. Als uitnodiging om jezelf en je eigen adem beter te leren kennen, zodat wat je ervaart over tijd heen mag integreren.

Waarom ik dit doe?

Als ademcoach en yoga-docente merk ik wat voor rijkdom er verscholen ligt in de adem. Het heeft mijzelf een hele tijd gekost bevriend te raken met m’n eigen ademhaling. Haar te begrijpen en op haar signalen te kunnen afstemmen. Ze is voor mij een brug; een brug naar m’n lichaam, een brug naar m’n binnenwereld en alles wat daar gedacht en gevoeld wordt. Met deze workshop wil ik je een inkijkje geven in de wereld van jouw adem. Wat vertelt de adem jou, en hoe kun je deze kracht inzetten in je dagelijks leven. Omdat bevriend raken met je eigen adem een levenslang cadeau is.

De praktische zaken op een rijtje

  • 3-delige ademworkshop “De wereld van je adem”
  • zondagmiddagen 8 oktober, 22 oktober en 5 november van 13:00-17:00 uur
  • jouw bijdrage is 175 euro voor de hele serie
  • locatie is Happy Yogi, Kayersdijk 149, Apeldoorn
  • opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@yourfreespace.nl

Je adem kan voor jou best onontgonnen terrein zijn, en dat is okay. Er wordt geen voorkennis verwacht. Je bent welkom zoals je bent, en met elkaar vertrekken we op deze tocht. Heb je vragen, bel of schrijf me gerust.

Ga jij deze mooie tocht voor jezelf aan, en reis jij mee?

Liefs,

Rosella

Rosella

06 – 22 33 69 45

Happy Yogi

Kayersdijk 149
Apeldoorn,
+ Google Maps