Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dagretraite – Ontluikende kiemkracht

maart 5 @ 10:00 am 5:00 pm

Aan het begin van het jaar zijn er vaak zoveel plannen, wensen en dromen die we willen laten uitkomen. De gang van het dag-dagelijkse wordt al snel weer ‘normaal’, en je doet wat je altijd al deed. Maar als je doet wat je deed, dat krijg je wat je kreeg. Terwijl jij de kracht in je hebt om te scheppen, om te creeeren en te manifesteren waar je ziel van zingt.

Met deze retraite willen we je uitnodigen om stil te staan bij jouw wensen en dromen. Waar verlangt je hart naar? Waar maakt het een sprongetje van? Doe je wat je echt wil en wat houdt je tegen? Bewandel je met jouw wensen jouw eigen weg, of zitten er nog haakjes naar de wensen van anderen?

Op zondag 5 maart bundelen we onze energie met de kracht van de aankomende volle maan. Samen met de energie van de Wormmaan, die staat voor Kiemkracht en loslaten, voeden we de zaden die in jouw hart zitten, en laten oude zaden terugkeren naar de aarde.

We gaan dit thema beleven op alle lagen van ons Zijn; zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Hierdoor ga je jouw eigen kiemkracht voelen, ervaren, en uitstralen. Dit doen we door middel van;

  • zachte yoga
  • bio-energetica
  • deelrondes aan de hand van kaarten en vragen
  • reflectiemomenten
  • meditatie
  • klank
  • ademwerk

Waar? Bethel42, Lochemsestraat 42 in Terwolde
Wanneer? zondag 5 maart 2023
Hoe laat? 10:30 tot 17:00 (inloop 10:00 uur)
Kosten? 111 euro per persoon, inclusief lunch en de hele dag koffie/thee/lekkers

We kijken er enorm naar uit om jullie daar te ontmoeten.

Aanmelden kan via info@yourfreespace.nl onder vermelding van Dagretraite – Ontluikende Kiemkracht. We sturen je dan een betaalverzoek, en na betaling kom je direct op de lijst te staan. Er is plek voor maximaal 10 mensen, dus wees er snel bij!

Rob & Rosella

06 – 81 9009 11 / 06- 22 33 69 45

Bethel42

Lochemsestraat 42
Terwolde,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie