De wereld van je adem - deel 3 - Relaxing Breath
Workshop
favorite_border
29 sep 13:00
Until 29 sep, 17:00 4h

De wereld van je adem - deel 3 - Relaxing Breath

place Yoga Studio - Happy Yogi Kayersdijk 149, Apeldoorn expand_more
Organized by arrow_forward_ios Rosella en Rob

🍃 Ben jij je bewust van hoe je ademt? 🍃

Het lijkt zo vanzelfsprekend, en dat hoor ik ook vaak 'tsja, ademen...dat doen we toch allemaal?'. Ja gelukkig wel, anders zou je van je stokje gaan. De wereld van je adem is veel breder dan gewoon ademen, en heeft veel meer invloed op je leven als dat je je misschien bewust van bent.

Het bewust werken met adem kan;
🌱 je laten ontspannen en je mind kalmeren
🌿 je angst en stress verminderen
🍀 je oppeppen en energie geven
🌳 je lekkerder in je vel laten voelen
💚 je zelfvertrouwen en eigenliefde vergroten
🍃 je ruimte laten ervaren
🌴 je laten voelen dat je aanwezig bent in het 'nu'
💛 je thuis laten komen bij jezelf

Dit wil ik je laten ervaren tijdens de 3-delige workshop-serie "De wereld van je adem". Omdat jij een prachtige tool bij je hebt die je elk moment kunt inzetten. Ik heb zelf gemerkt wat voor een verschil het maakte toen ik vriendschap sloot met m'n adem, in plaats van dat ik m'n adem forceerde om met mij mee te doen. Ervaren wat de kracht is van jouw adem, en hoe je deze bewust kunt inzetten, wil ik je meegeven. Deze reis gaan we met jou samen aan; Rosella begeleidt je door de adem heen, en Rob zal deze workshop-serie de bedding geven met zijn afgestemde live muziek.

De workshop-reeks is opgedeeld in 3 delen;
1. Breath Basics - 1 september
Tijdens de Breath Basics dag gaan we in op de basis van je adem. We verkennen waar je adem zit, welke ademruimte er is en hoe je deze structureel kunt innemen.

2. Powerfull Breath - 15 september
De Powerfull Breath dag staat in het teken van energie krijgen. Je adem leren kennen als tool om je op te peppen, je te voorzien van ladingen energie, kracht te geven en standvastigheid te brengen.

3. Relaxing Breath - 29 september
In de Relaxing Breath dag gaan we verschillende wegen ervaren hoe je je adem kunt inzetten om tot rust te komen, en ook hoe je in stressvolle situaties je adem kalm houdt, waardoor jij dichtbij jezelf kunt blijven.

Deze drie dagen zijn als geheel een doorlopend programma om je steeds verder te verdiepen in je adem. Je kunt er ook voor kiezen om de dagen los te volgen, en te kiezen welk thema je het meest aanspreekt.

In het kort alle details op een rijtje;
- 3-delige ademworkshop
- zondagmiddagen 1 september, 15 september en 29 september van 13:00 - 17:00 uur
- locatie is Happy Yogi, Kayersdijk 149, Apeldoorn
- 175 euro voor de hele serie, 65 euro voor de losse modules
- opgeven kan via info@yourfreespace.nl

Je adem kan voor jou onontgonnen terrein zijn, en dat is okay. Er wordt geen voorkennis verwacht. Je bent welkom zoals je bent, en met elkaar vertrekken we op deze tocht. Heb je vragen, bel of schrijf me gerust.

Liefs,
Rob & Rosella