Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kennismakingsyoga-les Theehuis Westenenkpark

29 september @ 7:30 pm 9:00 pm

Yoga is een innerlijke reis, en om daarvoor de bedding te geven is het belangrijk dat het past bij jou. De vorm van yoga, de plek en natuurlijk degene die de yoga geeft. Daarom organiseer ik op vrijdag 29 september van 19:30 – 21:00 uur een kennismakingsavond.

Zo kun je kennismaken met:

– yoga van het hart (Dru yoga)

– prachtige plek in het Westenenkpark

– mij als docent

Op deze avond ga je yoga van het hart beleven met al haar facetten. Haar zachte, vloeiende, toegankelijke bewegingen, haar rust en vrede, alsook de reikwijdte van je ademhaling en een diepe ontspanning waarbij lichaam en geest tot rust mogen komen.

Dit doen we in het Theehuis in het Westenenkpark (Zilverwerg 32 in Apeldoorn), een heerlijk plekje beschut onder de bomen in het Westenenkpark. Deze avond is er ook gelegenheid om te delen over de yoga, wat het kan brengen of waar je tegenaanloopt, en maak je verder kennis met mij als docent, als reisbegeleider door jouw innerlijk landschap.

De praktische zaken op een rijtje;

  • Kennismakingsles Yoga van het hart
  • Theehuis Westenenkpark, Zilverweg 32 in Apeldoorn
  • 29 september van 19:30 – 21:00 uur DEZE LES IS VOL, ER IS EEN EXTRA MOMENT GEPLAND OP VRIJDAG 13 OKTOBER
  • Jouw bijdrage is 8 euro

Deze vorm van yoga is te volgen voor iedereen, ook als je lichamelijke klachten hebt. Geef ze wel vooraf even door zodat ik er rekening mee kan houden, en bij twijfel bel of schrijf me gerust.

Opgeven voor deze les kan door me een berichtje te sturen, of een mailtje naar info@yourfreespace.nl

Ik ontmoet je graag op deze bijzonder mooie plek om middels zachte yoga je bedding te geven aan het thuiskomen in je hart.

Liefs,

Rosella

Rosella Spee-Koning, yoga-docente

06 – 22 33 69 45

Theehuis Westenenkpark

Zilverwerg 32
Apeldoorn,