Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Les 4 – Yogalessen reeks “Madonna Codes – De vele gezichten van vrouwelijke wijsheid”

15 september @ 7:30 pm 9:30 pm

Vrouwelijke archetypes als Kwan Yin, Tara, Madonna en vele anderen reizen al eeuwen met ons mee om ons uit te nodigen, te inspireren en te spiegelen dat we haar wijsheden in ons dragen. Zo is dat ook met de Madonna, die als bron van inspiratie uitnodigt om de Madonna en haar levenskracht in jou te ontdekken.

In deze 11-delige lessen reeks nodigen we haar wijsheid uit in ons midden, en highlighten we per les een van haar wijsheden. Geinspireerd op het boek The Madonna Codes van Patty Harpeneau neem ik mee op reis naar binnen en ontsluieren we haar fluistering. Door de zachte, vloeiende bewegingen van de yoga mag ze in je lijf ontwaken, door de adem kussen we haar energie wakker, en in meditatie en diepe ontspanning mag haar stem doorklinken.

Wanneer? 1e les is op vrijdag 16 juni a.s. 19:30 – 21:30 uur, en vervolgt 1x/maand op vrijdagavond (op www.yourfreespace.nl/events vind je de aanstaande data)
Waar? De Hoge Weye, Beekbergen
Jouw bijdrage? 17,50 euro/les, of 15 euro/les als je de hele reeks afneemt
Kleine lettertjes? De lessenreeks start bij minimaal 3 aanmeldingen, en de lessen zijn ook als losse les te volgen.

Ik werk in kleine groepen om zo de rust en geborgenheid te behouden. Je kunt je opgeven door me een berichtje te sturen, of me te mailen naar info@yourfreespace.nl.

Het belooft een bijzonder mooie en intieme reis te worden waarin jij haar vrouwelijke wijsheid als spiegel mag uitnodigen om jouw eigen vrouwelijke wijsheid te omarmen.

Liefs,
Rosella

Rosella Spee-Koning, yoga-docente

06 – 22 33 69 45

De Hoge Weye

Dorpstraat 28/36
Beekbergen,
+ Google Maps