Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vrouwencirkel (nieuwe groep)

1 november @ 7:30 pm 10:00 pm

De vrouwencirkel als sacred space

Elke keer ontstaat het weer als we met elkaar samen zijn, onafhankelijk van de samenstelling en de groep vrouwen die ik ontmoet. Een sacred space; een samenzijn dat buiten tijd en ruimte staat. Waarin je bewust uit het alledaagse stapt, en in de cirkel door een poort gaat. Een poort naar jezelf. Naar hoe jij je voelt, en wat er zich in jouw leven omgaat. Alsof je afreist naar jouw gedachtes, jouw gevoelens en ze er in openheid laat zijn.

Elke avond staat er een thema centraal, waarover we delen met elkaar, reflecteren en filosoferen. Hierin is geen goed of fout, ver of minder ver, het gaat om het verrijken van jou, en het bundelen van de energie van het samenzijn. Ook ervaren we rol die de adem en meditatie hierin kunnen betekenen. Muziek en klank zijn reisgenoten die je veel zult tegenkomen.

Dus ben jij op zoek naar;

💛 oprechte, diepgaande verbinding

💛 vanuit je hart wilt delen wat er in je binnenwereld omgaat waar zowel kwetsbaarheid als kracht er mogen zijn

💛 een plek waar je helemaal jezelf mag zijn, zonder oordeel

💛 behoefte hebt om ervaringen uit te wisselen, te reflecteren en zichtswijzes te verrijken

Op 1 november vervolgen we deze cirkel (waar op 20 september en 10 oktober kennismakingsbijeenkomst waren). We starten om 19:30 uur, en komen samen in knusse huiselijke setting in Apeldoorn. De avond ronden we af rond 22:00 uur. Deze groep komt elke 3 weken samen, en jouw bijdrage voor de avond is 20 euro.

Voor aanmelding mag je een mailtje sturen naar info@yourfreespace.nl.

Ik ontmoet je met een open hart.

Liefs,

Rosella

Rosella Spee-Koning, yoga-docente

06 – 22 33 69 45