Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop – Maak je eigen mala

15 juli @ 1:00 pm 5:00 pm

Tijdens de workshop “Maak je eigen mala” gaan we zelf een mala van 108 kralen knopen. We beginnen de workshop met een meditatie, en met het zetten van een intentie. Je mala kan een trouwe reisgenoot worden op weg naar binnen, en daarom nemen we de tijd om hier jouw energie in te brengen. Daarna leer je de knooptechniek aan, en zul je merken dat als je het in de vingers krijgt, het ook een meditatieve bezigheid is. We werken met edelsteenkralen en echt zilver voor de afwerking van je mala. Ook bij het afhechten van de mala zijn we heel bewust bezig met de elementen die we met elkaar verbinden. De middag ronden we af met het gebruiken van de mala door hem te verbinden met je ademhaling, met jouw levensenergie.

We zijn ongeveer 4 à 5 uur bezig, en ik zorg voor koffie/thee en lekkers.

De workshop kost 40 euro excl. materiaal kosten (hier kun je als inschatting 25-40 euro voor rekenen, afhankelijk van de gekozen steensoort)

De workshop gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen. Je kunt deze workshop ook prive boeken, dan zijn de kosten voor de middag 60 euro excl. materiaal kosten (hier kun je als inschatting 25-40 euro voor rekenen, afhankelijk van de gekozen steensoort)

Rosella Spee-Koning, yoga-docente

06 – 22 33 69 45