Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerse yoga met live muziek in het Westenenkpark

29 september @ 10:30 am 12:00 pm

Zo kom je ineens een pareltje tegen…een plekje dat er altijd al was, maar waar je je niet bewust van was. Dat was vanochtend, in het Westenenk park in Apeldoorn. Te midden van de stad een oase van rust. Een gezellig theehuisje waar we zo liefdevol ontvangen werden, en een uitgestrekt park waar groen en rust je omhelzen.

Een plekje dat ons betoverd heeft…en om nog een beetje meer magie te brengen, hebben we besloten om deze zomer in het Westenenkpark yoga buiten les te geven. Onder een grote boom, in de rust van het groen en het zachte gras. Een lesduur van zo’n uur a anderhalf uur met zachte yoga, rust en diepe ontspanning. Om stil te staan bij jezelf, bij wat er beweegt en speelt bij jou van binnen. En om nog een beetje meer magie toe te voegen, zal Rob de yoga begeleiden met live muziek. Zodat beweging de muziek volgt, en muziek de beweging, als stroming, als eenheid.

Op vrijdag 29 september begint het om 10:30 uur (ingang aan de Zilverweg). De les is op basis van vrijwillige donatie. Wil je meedoen, harstikke gezellig! Schrijf me dan gerust een berichtje, of loop gewoon langs. Neem wel je eigen waterfles en matje mee.

Laat jij je ook betoveren door deze fijne plek, en door de magie van yoga en muziek?

Liefs,

Rob & Rosella

Rob & Rosella

06 – 81 9009 11 / 06- 22 33 69 45

Westenenkpark – ingang Zilverweg Apeldoorn

Zilverweg 32
Apeldoorn,