Hartcirkel

De Hartcirkel is een cirkel van gelijkheid, van elkaar ontmoeten met een open hart, samen bespiegelend op thema’s van het leven. Iedereen is welkom; welke leeftijd, achtergrond of overtuigingen je hebt. We ontmoeten mekaar van mens tot mens op hartsniveau.

Tijdens deze avonden gaan we met elkaar de diepte in. Elke cirkel-avond heeft een eigen thema. Thema’s waardoor we levensgebieden bespreken die niet altijd zichtbaar zijn, de mooie kanten en rauwe randen van het leven delen, en samen goud-eerlijk reflecteren en spiegelen. Hierdoor inspireren we elkaar, verbinden en verrijken we elkaar.

Dit doen we door;

  • Gesprek/deelrondes
  • Meditatie
  • Ademwerk
  • Rituelen
  • Live muziek
  • Inspiratie/orakel-kaarten

 Elke avond is uniek, en er zal een eigen combinatie van elementen ons vergezellen.

Your vision will become clear only when you can look into your own heart.
Who looks outside, dreams;
who looks inside, awakes.
 
– Carl Jung

De Hartcirkel is een open groep van zo’n 5 à 6 mensen die elke keer anders zal zijn qua samenstelling gezien het open karakter van de groep. Je sluit aan wanneer jij wil, hoe vaak je wil. Daardoor ontmoet je verschillende mensen elke keer, en zul je ook deels dezelfde gezichten tegenkomen. Rob en Rosella begeleiden deze avond samen. In knusse setting komen we bij mekaar, waardoor veiligheid, vertrouwen en geborgenheid centraal staat.

De Hartcirkel vindt iedere drie weken plaats, op woensdagavond van 19:30 tot 22:00. Op www.yourfreespace.nl/events zie je alle aankomende data staan. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@yourfreespace.nl.

Tarieven

De kosten voor deelname zijn €20 per persoon per avond.

Wie ga je ontmoeten bij de Hartcirkel?

Rosella en Rob organiseren samen de Hartcirkel.

“Verbinding maken op een dieper niveau gaat ons beiden aan het hart. Datgene op tafel leggen waar we het misschien niet zo gemakkelijk over hebben, maar waar we allemaal wel iets in herkennen. Niks is gek, alles mag en zijn en daarmee mag dus ook alles in jou er zijn. Dat je echt thuis mag komen bij jezelf, dat is wat we wensen voor iedereen.

We genieten ervan om aan de hand van verschillende onderwerpen een avond te bouwen waarin ontspanning, ontmoeting en inzicht centraal staan. Door te leren van elkaar hopen we onze levens te verrijken. We kijken er enorm naar uit om je op een van deze avonden te zien!”