Holistische massage

Massage kent vele vormen. Zo is er ontspanningsmassage, bindweefselmassage, maar ook technieken als holistic pulsing en energetische massage. De holistische massage verbindt deze technieken met elkaar, en daarmee worden ook de verschillende delen van je lichaam, en de verschillende lagen die zich daarin bevinden met elkaar verbonden. Het doel: om weer één te worden, of misschien beter gezegd, om weer te voelen dat je al één bent.
Daarbij kan het zijn dat er fysieke pijn, gedachten en emoties naar boven komen. Dingen die je op het moment dat ze zich aandienden niet kon verwerken of beleven. Als dat gebeurt is de tijd aangebroken om ze er weer te laten zijn, en heb je op dit moment dus ruimte in je leven om ze helemaal te beleven. Ook daarmee en daardoor kun je weer voelen dat je eigenlijk altijd al één was.

Ik kan je pijn niet wegnemen, ik kan je niet repareren, maar hopelijk ga je voelen dat alles wat onderdeel van je is er gewoon helemaal mag zijn.

De opbouw van een sessie

We beginnen met een korte intake. Ik hoor graag van je hoe het met je gaat, in je leven en met je lichaam. De massage is een combinatie van ontspanning, dieptewerk (het samen zoeken) en integratie. De massage kan er per keer anders uit zien, afhankelijk van wat we samen ervaren als een fijne aanvliegroute. Een massage inclusief intake en afronding duurt ongeveer 75 minuten.

Energy Letters

Na afloop van de massage laat ik dat wat er gebeurd is rustig bezinken. De week na de massage ontvang je van mij een Energy Letter. Datgene wat ik uit de sessie voel zet ik om in een gedicht. Zo help ik je herinneren aan het proces dat je op dat moment doorgemaakt hebt, als herinnering aan delen van jezelf die je mogelijk herontdekt hebt, of hebt kunnen omarmen in de sessie.

Hieronder staan wat voorbeelden van gedichten die ik heb geschreven de afgelopen tijd. Zo krijg je een gevoel bij het soort tekst dat je van me mag verwachten. Nieuwe gedichten post ik af en toe op Instagram: @RobSpeeGedichten.

Tarieven

Een holistische massage sessie inclusief Energy Letter kost €50,-. Dit is een gereduceerd tarief omdat ik op dit moment nog in opleiding ben. Vanaf 1 september 2022 wordt mijn tarief €90,- voor een sessie inclusief Energy Letter.

Geïnteresseerd?

Bel of mail me dan voor een afspraak. Ik heb doordeweeks in de avond ruimte, en in de weekenden.

Wie ga je ontmoeten als holistisch therapeut?

Rob verzorgt de holistische massages.
“Ik heb in de afgelopen jaren meer dan ooit ervaren hoe belangrijk het is om ieder deel van jezelf te omarmen. Sterker nog, dat niemand er baat bij heeft wanneer jij het bestaan van bepaalde delen van jezelf ontkent. Doordat jij weer mag voelen dat je één geheel bent, kun je ook volledig genieten van alle kracht en rust die dat met zich mee brengt. Ik ondersteun je daar van harte bij, in gesprek en massage.”