Jouw verhaal

Niet alleen willen we je helpen om jezelf weer als geheel te zien, we willen je ook van harte helpen om dat geheel aan de wereld te laten zien! Dus ben of ken je iemand die begint met een eigen bedrijf, en bezig wil met:

  • Het opzetten van een website in WordPress;
  • Het maken van een visitekaartje dat uitstraalt wie jij bent;
  • Het ontwerpen van een logo waar mensen je meteen aan herkennen;
  • Het schrijven van teksten om jouw verhaal te vertellen en delen;
  • Of zelfs het ontwikkelen van een hele huisstijl waardoor iedereen die iets van jou tegenkomt meteen weet met wie ze te maken hebben?

Neem contact met ons op, en laten we samen kijken wat jouw verhaal is, en hoe we dat aan de wereld mogen gaan vertellen!

Nieuwsgierig naar wat we al gemaakt hebben (naast deze website natuurlijk)? Kijk dan op onze Facebook of Instagram.

Tarieven

We doen deze ontwerp, design, tekst en website-opdrachten allemaal voor 50 euro/uur. Zodat je enkel betaald voor de uren die erin gaan zitten, en het toegankelijk te houden voor ieders portemonnee.

Rob ontwerpt, schrijft, en bouwt websites die bij jou passen.
“Ik hou ervan om creatief bezig te zijn, en ontwerpen en teksten te maken die kloppen bij jouw energie. Samen vinden we dat ene beeld, die ene tekst die precies vertelt wat jij wil.”

Rosella schrijft, designed en voelt naadloos aan wat jouw kern is, en weet hoe ze het kan laten resoneren naar buiten toe.
“Ik heb veel werkervaring in marketing en communicatie. Daardoor kan ik met jou zoeken naar de vertaling van jouw verhaal naar buiten toe, zodat iedereen voelt wat jij op deze wereld komt brengen.”