Maak je eigen pendel

Bij pendelen verbind je je met levensenergie, en die maak je middels je pendel zichtbaar. Je kunt het zien als een tool, een gereedschap waarop jij je energie overdraagt. Je laat je onderbewustzijn spreken, je intuïtie laat zich zien; alsof je met je pendel de poort naar je oneindige wijsheid opent. Dat is zo fijn, omdat je onderbewustzijn altijd goudeerlijk is. Het kan je niet om de tuin leiden. Het brengt dan misschien ook antwoorden of inzichten omhoog waar je hoofd niet bij kan, maar waarbij je voelt dat het diep van binnen met je resoneert.

The intuitive mind is a sacred gift, and the rational mind is a faithful servant.

– Albert Einstein

Opbouw van de workshop

Tijdens de workshop Maak je eigen pendel ga je je eigen pendel knopen en leren hoe je deze kunt gebruiken. We beginnen met een afstemmingsmeditatie om helemaal te landen, en ons te verbinden met de wijsheid die verborgen zit in het werken met de pendel. We trekken een kaart om de intentie te zetten voor het maken van je pendel, en kijken welke boodschap hieruit voor jou omhoog komt. Dan beginnen we met het maken. Je kiest je edelstenen kralen, edelstenen pendel-punt en je afwerkingshanger (van echt zilver of metaal). Als die klaar ligt, ga je hem knopen.

Als de pendels gemaakt zijn, beginnen we met het verbinden met de pendel. Dan ga je hem in gebruik nemen, stem je af op de ’taal’ van de pendel en kun je je eerste vragen stellen. Natuurlijk vertel ik je ook alles over het gebruik van je pendel, reiniging, opladen, en wat als er even geen antwoord komt.

Planning en tarieven

De workshop kost 30 euro excl. materiaal kosten (reken hier op zo’n 15 – 25 euro) in groepsverband. De groepsworkshop gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen. Kijk in de Agenda voor de data van de groepsworkshops.

Deze workshop is ook privé te boeken, dan zijn de kosten 50 euro excl. materiaalkosten.

Wie ga je ontmoeten?

Rosella organiseert de workshops.

“De pendels gebruik ik regelmatig om tot meer inzicht te komen als m’n hoofd even niet bij een antwoord kan komen. Als een bruggetje om m’n intuïtie weer te laten spreken, en me te herinneren aan wat er van binnen leeft.

Tijdens de workshops begeleid ik je met veel rust door het creatie-proces van jouw eigen pendel zodat deze jou ook mag ondersteunen op je ontdekkingstocht.”