Wie zijn wij

Hey, ik ben Rob. Ik ben continu bezig mezelf en de wereld om me heen te verkennen. Ik merk wel dat ik mijn binnenwereld (en die van anderen) een stuk interessanter vind dan de buitenkant, en het verhaal dat ik over mezelf bedacht heb (of jij over jou). Mede daarom sprak de holistische massage me vanaf het eerste moment al aan. Ik volg daarom de opleiding tot holistisch masseur bij Positive Touch in Brummen, en mijn eerste jaar is bijna afgerond. Inmiddels heb ik al heel veel mogen leren, en wat me het meeste aanspreekt is dat je met niet al te veel woorden met zo’n massage een verbinding kunt maken met iets dat veel dieper zit dan het verhaal dat we elkaar proberen te vertellen. Dat vind ik zo mooi, omdat alle pretentie wegvalt en we elkaar echt kunnen ontmoeten.

Ik wil je ook graag ondersteunen bij het verwoorden van jouw verhaal. Ik kan je helpen met het opzetten van een website die uitstraalt wat voor jou belangrijk is, en maak iconen en logo’s om je te helpen de mensen aan te spreken die hun weg naar jou mogen vinden.

Om mijn eigen binnenwereld een stukje te vertalen maak ik graag muziek, zing ik, en schrijf ik gedichten. Ik hou van creatief bezig zijn en de onuitgesproken dingen vangen in muziek.

Ik hoop je binnenkort te mogen ontmoeten, van mens tot mens, en elkaar echt te leren kennen.

Leuk dat je dit leest, ik ben Rosella. Vrolijk, energiek en een tikkeltje eigenwijs. In 2019 is Dru Yoga op mijn pad gekomen, toen ik zelf herstellende was van een burn-out en depressie. Een pittige tijd, vol waardevolle lessen die me uiteindelijk terugbracht naar mezelf. Toen ik m’n eerste Dru Yoga les had ervaren, kwam ik ontroerd thuis. De zachte kracht die deze vorm van yoga gaf had ik jaren niet gevoeld. Het bracht me terug naar voelen; het bracht me van m’n hoofd naar m’n hart. Daarom ben ik in 2020 begonnen aan de 3-jarige docentenopleiding bij Dru Nederland als Dru yoga docent. Op dit moment ben ik docent-in-opleiding en halverwege de opleiding.

Sinds het eerste contact met Dru Yoga is het mijn hartenwens geworden om dit te delen met de wereld. Om het licht in jezelf te mogen (terug)vinden, en vanuit je eigen kracht te mogen zijn.

Hiervoor heb ik gewerkt op het snijvlak van wetenschap en marketing, om wetenschappelijke inzichten te vertalen in marketing-communicatie materialen. Hierdoor is verhalen vertellen een tweede natuur geworden. Deze passie vind je ook terug in de lessen, waar elke les een eigen boodschap heeft om de week mee in te nemen.

Vanuit deze achtergrond, sta ik ook voor je klaar om jou verhaal vangen in beeld en tekst. Of het nu gaat om flyers, kaartjes of een presentatie, ik ga graag samen met je aan de slag, zodat jij mag stralen in jou kracht.

In m’n vrije tijd lees ik graag, knuffel met onze kat Maja en ben ik veel te vinden in de natuur voor een wandeling, of een meditatie. Ook leg ik graag tarot-en orakelkaarten om net even dingen vanuit een ander perspectief te zien en verrassende inzichten te krijgen.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten, en met elkaar het licht te mogen verspreiden.