Breath Work

Ademwerk is meer dan slechts in- en uitademen; het is een krachtige reis naar de kern van jezelf. Deze holistische benadering van ademhaling opent de deur naar je innerlijke wereld, waar emoties, spanningen en levensenergie samenkomen. Door bewuste ademhalingstechnieken verken je niet alleen de fysieke aspecten van je adem, maar ook de emotionele en spirituele dimensies.

Ademsessies

Ontdek de kracht van ademhaling als de brug tussen jouw fysieke lichaam en innerlijke wereld. Jouw adem vertelt veel over hoe je je voelt, wat er in je omgaat, en wat je denkt. Van kortademigheid tot astma, van benauwdheid tot achter je adem zijn. Tijdens ademsessies word je begeleid om bewust te ademen en diep in jezelf te duiken. Het onthult blokkades, bevrijdt vastzittende energie en biedt ruimte voor diepe rust. Of je nu op zoek bent naar balans, innerlijke heling of gewoon een moment van bezinning, ademwerk opent de deur naar een dieper begrip van jezelf en de kracht van jouw adem. Ontdek de transformerende reis van ademwerk en omarm de harmonie tussen lichaam, geest en ziel.

Tijden en tarieven

  • Een adem sessie duurt gemiddeld 1 uur en 30 minuten.
  • Het tarief is €60/uur.
  • Afspraken zijn mogelijk doordeweeks en in de weekenden.

De wereld van je adem

Krijg grip op je ademhaling met onze workshopmodules “De Wereld van je Adem”. Ontdek de adem als hulpmiddel voor ademruimte, energievoorziening en diepe rust. Kies uit drie modules:

1. Breath Basics: Verkenning van ademruimte en ademgebieden.
2. Activating Breath: Ademtechnieken voor energie, focus en aarding.
3. Relaxing Breath: Ademtechnieken voor diepe ontspanning en welzijn, zelfs bij stressprikkels.

Tijden en tarieven

  • Najaar 2024 – 3 zondagmiddagen 13:00 – 17:00 uur.
  • Het tarief is €75/module.
  • Locatie is omgeving Apeldoorn (afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen)

Adem op maat - Jouw unieke ademprogramma

Individueel afgestemd ademwerk is mogelijk binnen een op maat gemaakt programma. In samenwerking met Levenscentrum Saol bieden we ademwerk als onderdeel van Verblijf op Maat, Dagdeel op Maat, retraites en bedrijfsprogramma’s. Altijd als onderdeel van een multidisciplinair programma, waarin je verrijkt je weg zelf weer vervolgt.

Tarieven en Afspraken

  • Beschikbaarheid in diverse settings mogelijk.
  • Heb je specifieke wensen of vragen? Neem gerust contact op. Samen verkennen we de mogelijkheden voor jouw yogareis.