Energy Work

Energiewerk is gericht op de subtiele energieën die ons omringen en doordringen. Het doel is om eventuele blokkades te identificeren en te verlichten, waardoor de natuurlijke stroom van energie wordt hersteld. Energiewerk brengt ontspanning en balans, en opent ook de deur naar diepere zelfbewustwording en spirituele groei. Binnen FreeSpace bieden we energiewerk middels Reiki.

Reiki

Reiki is een eeuwenoude Japanse helingsmethode die zich richt op het kanaliseren van universele levensenergie om fysiek, mentaal en emotioneel welzijn te bevorderen. Tijdens een Reiki-sessie wordt deze universele, helende energie door middel van handoplegging doorgegeven aan je. Je hoeft niks te doen, enkel je open te stellen en te ontvangen. Deze zachte energie-bedding bevordert ontspanning, vermindert stress en stimuleert het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen.

Tijden en tarieven

 • Een Reiki sessie duurt gemiddeld 1 uur.
 • Het tarief is €60/uur.
 • Afspraken zijn mogelijk doordeweeks en in de weekenden.

Reiki I cursus

Je kunt ook zelf leren om de Reiki energie te delen, daarom geef ik (Rosella, als Reiki Master) ook Reiki cursussen zodat je zelf met deze technieken aan de slag kunt.

Reiki is een Japans woord dat “universele levensenergie” betekent. Het basisprincipe van Reiki is dat alles in het universum bestaat uit energie, en dat deze energie constant in beweging is. Wanneer de energiestroom in het lichaam geblokkeerd raakt, kan dit leiden tot fysieke, mentale, emotionele of spirituele onevenwichtigheden en ziekten. Reiki werkt door de beoefenaar als een kanaal voor de doorstroming van universele levensenergie, waardoor deze energie naar de ontvanger kan stromen en eventuele blokkades kan opheffen. Door het toepassen van Reiki-technieken kunnen we deze energie gebruiken om de energiecentra in het lichaam in balans te brengen, blokkades op te heffen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren.

Of je nu op zoek bent naar persoonlijke groei, een manier om stress te verminderen of een pad naar heelwording voor jezelf en anderen wilt verkennen, deze cursus biedt de perfecte introductie tot de wereld van Reiki.
 
Tijdens deze cursus zul je de basisprincipes van Reiki leren, praktische technieken beheersen en de verbinding met de universele levensenergie verdiepen. Bereid je voor op een transformerende reis vol inzicht, zelfontdekking en empowerment.
 

Tijdens de Reiki I cursus leer je;

 • de basis van Reiki, haar kwaliteiten en principes
 • een tafel-behandeling geven
 • een zelf-behandeling geven
 • een stoelbehandeling geven
Je ontvangt deze dag 1 uitgebreide inwijding; dit is de afstemming op de Reiki energie waardoor je zult ervaren dat er een nieuwe energie door je heen stroomt. Deze energie gelijk kunt inzetten om te delen met jezelf en anderen. Aan het einde van de dag ontvang je je Reiki I certificaat en kun je al starten met het geven van Reiki-behandelingen.

Tijden en tarieven

 • Datum: zondag 14 juli 10:00 – 17:00 uur
 • Locatie: omgeving Apeldoorn (locatie is afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen)
 • Groepsgrootte: 2 – 4 personen
 • Jouw bijdrage: 125 euro (incl. certificaat)

Je kunt ook bij me terecht voor de andere Reiki-graden; Reiki I, Reiki II en Reiki IIIA.