Workshop Maak je eigen mala
Workshop
favorite_border
24 feb 13:00
Until 24 feb, 17:00 4h

Workshop Maak je eigen mala

place Apeldoorn/Ugchelen expand_more
Organized by arrow_forward_ios Rosella

Een mala is een gebedssnoer dat in het boeddhisme gebruikt wordt om te concentreren op meditatie, je ademhaling of het zingen van mantra’s. Een mala heeft 108 kralen. Daar zijn verschillende redenen voor, maar één die mij enorm aanspreekt is dat er 108 gevoelens bestaan. Een mens heeft zes zintuigen: reuk, smaak, gevoel, gehoor, zicht en bewustzijn die als pijnlijk, plezierig of neutraal ervaren kunnen worden. De zintuigen kunnen van buiten of van binnen ervaren worden, en ze kunnen gaan over het verleden, het heden of de toekomst. Vermenigvuldig die mogelijkheden met elkaar en je komt uit op 108 gevoelens. Kortom, een hele wereld om te verkennen.

Tijdens de workshop “Maak je eigen mala” gaan we zelf een mala van 108 kralen knopen. We beginnen de workshop met een meditatie, en met het zetten van een intentie. Je mala kan een trouwe reisgenoot worden op weg naar binnen, en daarom nemen we de tijd om hier jouw energie in te brengen. Daarna leer je de knooptechniek aan, en zul je merken dat als je het in de vingers krijgt, het ook een meditatieve bezigheid is. Ook bij het afhechten van de mala zijn we heel bewust bezig met de elementen die we met elkaar verbinden. De middag ronden we af met het gebruiken van de mala door hem te verbinden met je ademhaling, met jouw levensenergie.

We zijn 4 à 5 uur bezig, en ik zorg voor koffie/thee en lekkers. De workshop in groepsverband kost 40 euro p.p. exclusief materiaalkosten (reken hier op zo’n 25 – 40 euro). De workshop kan ook prive geboekt worden voor 60 euro p.p. exclusief materiaalkosten. Omdat er grote verschillen zitten in de prijs van de stenen of houten kralen die we gebruiken, en de afwerking van je mala, heb ik ervoor gekozen om die voor mijn inkoopprijs te delen. Zo is het voor iedereen toegankelijk om een mala te komen maken.

Opgeven kan door een mail te sturen naar info@yourfreespace.nl

Ik zie je graag om deze bijzondere reis te maken.

Liefs,

Rosella