Events

Yoga online (wekelijkse les)
21 okt 19:45 event_repeat
Until 21 okt, 21:00 1h 15m

Yoga online (wekelijkse les)

Online (je sluit aan vanuit je eigen plek)
Organized by Rosella

Yoga doen vanuit je eigen plek in verbinding met anderen. Even kletsen voor de les, en dan je eigen bubbeltje in. Dat doen we tijdens de wekelijkse yoga online-les.

De vorm van yoga die mijn hart raakt en ik nu uitdraag, wordt ook wel yoga van het hart genoemd. Het is een zachte, en toch krachtige vorm van yoga die je uitnodigt te leven vanuit de liefdevolle rust in jezelf. Door de zachte, vloeiende bewegingen kan er spanning in de spieren en gewrichten wegstromen. Deze soepele bewegingen in combinatie met affirmaties, en visualisaties zorgen ook dat emotionele blokkades los gelaten mogen worden. Dit betekent dat je de yoga op verschillende lagen in jezelf zal ervaren. Je voelt de effecten ervan in je lijf, en ook je gedachten en emoties kunnen meer rust en ruimte krijgen.

De manier waarop ik lesgeef is middels verhalen. Elke les heeft een thema waarmee we werken. We beginnen met een verhaal of een gedicht om eerst rustig aan te komen in het moment. Dan maken we het lichaam los door een activatie waardoor we lekker warm worden, waardoor we moeiteloos de sequenties en houdingen in kunnen stromen. Daarna komt de les in een rustigere fase, en gaan we verder met ademhalingstechnieken en af en toe een meditatie. De les wordt altijd afgesloten met een diepe ontspanning; een moment van integratie, rust en van thuiskomen bij jezelf.

Elke maandagavond kun je de yogales meedoen vanuit je eigen plek, waar in ter wereld je ook zit. We verbinden met elkaar via Zoom. Vanaf 19:30 uur kunt je inloggen, en om 19:45 beginnen we. Rond 21:00 uur is de les afgerond. De muzieklijst krijg je vooraf toegestuurd, en als er extra materialen nodig zijn, laat ik je dat vooraf weten.

Dus nog even op een rijtje;

  • elke maandagavond online yogales
  • 19:45 uur - 21:00 uur (inloop 19:30 uur)
  • aansluiten kan als losse les voor €12,50/les, of als je wekelijks wil komen, dan kun je een abonnement nemen voor €45/maand
  • een proefles is natuurlijk een cadeautje, en krijg je gratis.

Voel je welkom om eens aan te sluiten en je heerlijk te laten meenemen op weg naar je eigen mooie hart.

Liefs,
Rosella