Yoga

Lesrooster en locatie

De yoga/meditatie lessen worden gegeven door Rosella. Op dit moment zijn er meerdere lesmomenten in de week. Er zijn een 2-tal live lessen in Ugchelen en Beekbergen, en 1 online live les via Zoom. Hieronder vindt je het meest recente lesrooster.

Lesrooster Ugchelen, Beekbergen en online-lessen

Live yoga/meditatie les
Woensdagmiddag van 13:00 uur – 14:15 uur

Locatie: Centrum Bronkracht, Dorpstraat 86a in Beekbergen

Op deze locatie zijn materialen (matten en kussens) aanwezig.
Graag wel een grote handdoek meenemen voor op de mat, en een flesje water.

Live yoga/meditatie les
Woensdagmiddag van 15:30 uur – 16:45 uur (tijdelijk, zodra weer toegestaan is het les uur van 19:00 uur – 20:15 uur)

Locatie: Bogaardslaan 14 B in Ugchelen (bij Yoga-on-the-Go)

Op deze locatie zijn materialen (matten en kussens) aanwezig.
Graag wel een grote handdoek meenemen voor op de mat, en een flesje water.

Online yoga les
Donderdagavond van 19:45 uur – 21:00 uur

Locatie: vanuit je eigen plek via Zoom

Je gebruikt natuurlijk je eigen materialen, en vooraf wordt gedeeld of er iets extra’s nodig is per les. Ook krijg je vooraf de Zoomlink en muzieklijst toegestuurd.

Liever een ander lesmoment? Mocht je een ander lesmoment beter uitkomen, schrijf me gerust. We kunnen altijd kijken of er een mogelijkheid is om een nieuwe groep te starten.

Tarieven

Je bent altijd welkom voor een gratis proefles om uit te proberen of deze vorm van yoga/meditatie bij je past.
Als je ervoor kiest om mee te doen, dan kan dat voor de fysieke live lessen in Ugchelen of Beekbergen €32/maand. Je kunt er ook voor kiezen om losse lessen af te nemen, dan is dat €11/les. Voor de online lessen is het tarief €36/maand, of losse lessen voor €12/les (dit ivm een ander BTW tarief op online lessen). De genoemde bedragen zijn gereduceerde tarieven omdat ik nog in opleiding ben. Per kwartaal kun je een factuur van me verwachten.

Samenwerking in Ugchelen

In Ugchelen werk ik samen met Marion Gerritsen van Yoga on the Go. Zij is een ervaren Dru Yoga docente die met veel plezier en liefde yoga deelt. Ze brengt licht en wijst je op je innerlijke wijsheid, waardoor je met een gevoel van verbondenheid met jezelf weer naar zult huis gaan. Ze verzorgt 10 lesmomenten per week (inclusief stoelyoga) in haar yoga-ruimte aan de Bogaardslaan 14B in Ugchelen. Mocht je bij haar een lesmoment vinden dat beter uitkomt, kan ik je van harte aanbevelen. Haar lestijden zijn te vinden via https://yoga-on-the-go.nl/lessen-ugchelen-2/.

Gezien onze samenwerking bieden we voor cursisten in Ugchelen een duo-abonnement aan. Dit maakt het mogelijk om bij ons allebei een les per week volgen, waardoor je 2x per week yoga kunt doen. Hierdoor krijg je 2 verschillende lessen per week, met het voordeel van 25% korting op beide maandtarieven. Wil je meer info hierover, geef me dan een seintje.