FreeSpace

Welkom bij FreeSpace, een holistische praktijk die een veilige omgeving creëert voor diepgaande zelfverkenning, en het bewandelen van je innerlijke pad naar inzicht en integratie.

We zijn Rob & Rosella, en in 2019 zijn we FreeSpace begonnen vanuit een verlangen voor vrijheid in het doorleven van innerlijk werk. Ons hart verlangde naar een een plek om mensen te helpen, te ondersteunen in de donkerte, wetende dat licht enkel verscholen is, maar altijd aanwezig.  Vanuit eigen doorleefde ervaring ondersteund met een stevige kennis-basis staan we met je, zodat we vanuit kracht en bedding hierin met je kunnen zijn.

We geven bedding voor een deep dive in jezelf via verschillende wegen;
Body Work, Breath Work en Energy Work.

Rob staat je bij in Body Work met holistische massages. Door zijn stevige gronding, geduld en overzichtelijke blik opent hij met jou de blokkades in je lichaam, en laat je doorvoelen wat jouw lichaam je vertelt. Hij is zachtaardig en onverschrokken, waardoor alle emoties, gedachten en uitingen in veilige bedding geuit kunnen worden.

Rosella kom je tegen in Body Work middels yoga. Door haar zachte karakter, vertellende kracht en liefde voor bewegen met betekenis, maak je reizen door jezelf. Ze voelt aan wat de groep nodig heeft en zet een sfeer van omarming en zelfliefde neer.

In Breath Work neemt ze je mee in ademsessies. Ze begeleidt je door de diepgaande stukken in jezelf die door de adem geopend worden op een zorgzame manier. Ze is bekend met het werken met trauma’s uit het huidige leven of vorige levens, en staat je bij in toewijding en rust om deze tot integratie te brengen.

Binnen Energy Work geeft Rosella Reiki sessies. Ze maakt gemakkelijk contact met de onzichtbare wereld, waardoor ze aanvoelt wat er nodig is, zonder woorden, zonder verhaal. Door te voelen, te ervaren en te zijn.

Samen kom je ons tegen bij groepsactiviteiten binnen Body Work (YogaXL), en Breath Work (De wereld van je adem). Hierbij brengt Rob de bedding van live afgestemde muziek waarin het reizen door je eigen lichaam, en/of adem wordt begeleidt door Rosella. De live muziek vergemakkelijkt de weg naar binnen, en laat de bewegingen en/of adem verdiepen. Door deze bundeling van liefdes ontstaat er een krachtveld waarin zelfonderzoek, doorvoelen en ervaren geopend wordt. Er ontstaat een sfeer van licht, waarin alles er mag zijn en gezien mag worden.

Je bent bij ons welkom zoals je bent.